Om oss

Om oss


Vi er et relativt nytt trenings- og terapisenter med 25 ansatte. (Oppstart Nov. 2002) Vår målsetting er å forbedre våre medlemmers hverdag ved å være pådriveren når det gjelder fysisk og psykisk velvære. Dette realiserer vi gjennom en nøye opplæring av våre medlemmer på styrkeapparatene og et variert spekter av gruppetimer både på sykkel og i sal.

Ønsker du bedre "kondis", er det mange måter å oppnå dette på. Sosiale og morsomme treningsformer er på sykkel eller i sal. Våre instruktør motiverer deg til å trene til inspirerende musikk. Vi har et tilbud til alle nivåer. Foretrekker du tredemølle, ergometersykkel, eller andre utholdenhetsapparater finner du også dette hos oss.

Med våre moderne treningsapparater kan du trene alle muskelgruppene i kroppen. Kvalifiserte instruktører vil hjelpe deg med et treningsprogram tilpasset deg. Våre fysioterapeuter kan også gi råd om du har spesielle plager som det bør taes hensyn til.


Har du barn? Hos oss kan du trene med god samvittighet mens vi passer barna – selvfølgelig helt gratis.

Ønsker du å investere i helse og velvære, unn deg da et besøk til oss. Du finner oss i Innbygda, Liavegen 11 nedenfor legesentret. Vi står til din disposisjon for spørsmål og råd om trening og helse!


Bilder fra senteret:

(Klikk på bildene)

Spenst Trysil
Liavegen 11
2420 TRYSIL
Tlf. 62 45 01 74
Faks 62 45 03 35
E-post spenst-t@online.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern